Medicul din Texas Natasha Kathuria a practicat medicina în 11 ţări, a lucrat în timpul furtunii „Snowmageddon” din 2014 din Atlanta şi a supravieţuit pandemiei Covid-19, potrivit Reuters. Acum, alături de alţi medici din Texas, spune că nu a avut niciodată o săptămână mai grea decât aceasta, din cauza valului de ger care a paralizat sudul ţării.

„Suntem copleşiţi, mult mai mult decât am fost cu Covid”, a spus Natasha Kathuria: „Acest eşec al sistemului ne-a zguduit complet”.

Mulţi angajaţi ai spitalelor au stat la serviciu săptămâna, ştiind că acasă nu era căldură sau apă.

Medicii din Austin, Houston şi zona Dallas au numit lipsa apei cea mai mare problemă. Aparatele de dializă nu funcţionează fără apă, echipamentele chirurgicale nu pot fi sterilizate, iar mâinile nu pot fi spălate.

Conform CNBC, preşedintele Joe Biden a declarat stare de dezastru major în Texas. Situaţia permite cheltuirea mai multe fonduri federale pentru ajutorare.

În Texas, temperaturile au scăzut la minime extreme la începutul acestei săptămâni, ceea ce nu s-a mai întâmplat de 30 de ani, după ce o masă de aer arctic a coborât pe aproape întreaga suprafaţă a Americii. Aproape 60 de decese au fost atribuite vremii reci din SUA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/7561751-hepta-mediafax-foto-zuma-press-hepta-3.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/7561751-hepta-mediafax-foto-zuma-press-hepta-3-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Medicul din Texas Natasha Kathuria a practicat medicina în 11 ţări, a lucrat în timpul furtunii „Snowmageddon” din 2014 din Atlanta şi a supravieţuit pandemiei Covid-19, potrivit Reuters. Acum, alături de alţi medici din Texas, spune...