Marşul Bitcoin este alimentat de semnele că este din ce în ce mai acceptat în rândul investitorilor şi companiilor, de la Tesla şi Mastercard la BNY Mellon.

Cele mai recente câştiguri au dus la o capitalizare de piaţă de aproximativ 982 miliarde de dolari, potrivit site-ului CoinMarketCap, în timp ce toate monedele digitale combinate sunt evaluate la aproximativ 1,6 trilioane de dolari.

Cu toate acestea, mulţi analişti şi investitori rămân sceptici faţă de activul digital reglementat parţial şi extrem de volatil, care este încă puţin folosit pentru comerţ.

Analiştii de la JP Morgan au declarat că preţurile actuale ale bitcoin sunt mult peste estimările valorii juste. Bitcoin este un „spectacol economic”, spun analiştii băncii de investiţii.

Săptămâna aceasta, alţi investitori au declarat că volatilitatea bitcoin reprezintă un obstacol pentru ambiţiile sale de a deveni un mijloc de plată larg răspândit.

Joi, şeful Tesla Elon Musk – ale cărui tweet-uri au alimentat raliul bitcoin – a declarat că deţinerea monedei digitale este doar cu puţin mai bună decât deţinerea de numerar. De asemenea, el a apărat achiziţia recentă a companiei Tesla de bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari, ceea ce a aprins interesul general pentru moneda digitală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/hepta-3377056.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/hepta-3377056-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Marşul Bitcoin este alimentat de semnele că este din ce în ce mai acceptat în rândul investitorilor şi companiilor, de la Tesla şi Mastercard la BNY Mellon. Cele mai recente câştiguri au dus la...