Roboţii umanoizi pentru treburile casnice ar putea fi soluţia ideală în multe gospodării din România şi de peste graniţe. Se pare că românii sunt foarte receptivi la inovaţie, mai ales dacă vine în beneficiul casei şi oferă mai mult timp liber, după cum reiese şi dintr-un articol disponibil pe romania-insider.com.

Aproape 80% din respondenţii unui studiu realizat de EXACT Business Solutions au declarat că ar folosi un robot umanoid pentru treburile casnice. De asemenea, 55% ar lua în considerare varianta unui interviu de angajare cu un robot, iar 52% declară că ar fi pasageri într-o maşină condusă de un robot umanoid.

Pe de altă parte, când vine vorba de copii, lucrurile devin mai nuanţate. Doar 34% din respondenţi ar fi de acord să-şi înscrie copiii la o şcoală în care profesorii sunt roboţi. Într-un procent şi mai mic, de 30%, mai puţin de o treime din respondenţi şi-ar lăsa copilul în grija unui robot umanoid.

 

Conform aceluiaşi studiu, 39% din utilizatorii de internet din România au dispozitive inteligente pentru casă, în creştere de la 20% în noiembrie 2019.

 

Doar 11% din participanţii la studiu au camere de supraveghere video şi 4% deţin dispozitive de purificare a aerului (în creştere cu 3% faţă de anul 2019).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
Roboţii umanoizi pentru treburile casnice ar putea fi soluţia ideală în multe gospodării din România şi de peste graniţe. Se pare că românii sunt foarte receptivi la inovaţie, mai ales dacă vine în beneficiul casei şi...