Directorul Institutului Naţional de alergii şi boli infecţioase, Anthony Fauci, a recunoscut că estimările anterioare pentru vaccinarea generală programată pentru luna aprilie au fost făcute în baza vaccinului disponibil, însă între timp situaţia s-a schimbat. Acest lucru face ca imunizarea să fie posibilă abia la început de toamnă.

„Acum ne confruntăm cu situaţia în care explorarea, capacitatea generală, primii lor paşi de fabricaţie, completarea comenzilor şi finalizarea lor sunt toate rare. Ca rezultat avem nevoie de agenţii publice, unităţi guvernamentale. Ei trebuie să vină împreună şi să se întrebe, dacă am capacităţi scăzute pentru ceva, cum mă asigur că rămân coordonat să sprijin fabricarea vaccinului?”, a menţionat Prashant Yadav, senior la Centrul de dezvoltare globală.

Fauci a minimizat aşteptările modificate şi a observat că vor exista diferenţe de câteva luni între momentul în care vaccinurile devin disponibile şi momentul în care fiecare om va putea avea o doză de vaccin.

„Nu încercăm să facem totul singuri, încercăm să le permitem celorlalţi din întreaga lume să contribuie la acest efort.”, a precizat Tom Madden, preşedinte şi CEO Acuitas Therapeutics.

Estimarea iniţială s-a bazat şi pe serul produs de Jhonson&Jhonson ale cărui doze erau mult mai mari decât sunt de fapt. Johnson & Johnson va avea la dispoziţie mai puţin de 10 milioane de doze de vaccin dacă Administraţia pentru Alimente şi Medicamente îl autorizează pentru utilizare în regim de urgenţă în următoarele săptămâni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/fauci.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/fauci-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Directorul Institutului Naţional de alergii şi boli infecţioase, Anthony Fauci, a recunoscut că estimările anterioare pentru vaccinarea generală programată pentru luna aprilie au fost făcute în baza vaccinului disponibil, însă între timp situaţia s-a schimbat. Acest...