Dezbaterile din Cabinetul Corona, cu pronunţat caracter electoral, s-au încheiat cu relaxări, mai ales pentru vaccinaţi sau pentru cei imunizaţi prin contactarea bolii. Pentru aceştia se vor deschide, începând de duminică, sălile de fitness, piscinele, teatrele, sălile de concerte, expoziţiile, hotelurile (exclusiv restaurantele de incintă), staţiunile de la Marea Moartă. Ceilalţi – nevaccinaţi şi neimunizaţi – vor avea acces, tot de duminică, doar în magazinele stradale şi mall-uri, în muzee şi biblioteci.    

 

Numai în aşezările verzi, galbene şi relativ portocalii (o culoare locală adăugată Semaforului) revin la şcoală elevii claselor V-VI şi cei de liceu. (Grădiniţele şi clasele I-IV sunt deschise de o săptămână).

 

Insittuţiile de cult şi evenimentele de genul nunţilor sau al înmormântărilor sunt permise cu maximum 10 participanţi înăuntru şi 20 afară.

 

Zborurile rămân interzise şi fac subiectul unui întreg scandal. În timp ce mii de cetăţeni ai săi sunt lăsaţi de izbelişte prin lume, Israelul găzduieşte în aceste zile un turneu internaţional de judo. Sportivi din toată lumea nu au drept de mişcare în afara hotelului sau a sălilor de competiţie, însă nu au fost supuşi carantinei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/lelia-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/lelia-2-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Dezbaterile din Cabinetul Corona, cu pronunţat caracter electoral, s-au încheiat cu relaxări, mai ales pentru vaccinaţi sau pentru cei imunizaţi prin contactarea bolii. Pentru aceştia se vor deschide, începând de duminică, sălile de fitness, piscinele, teatrele,...