Potrivit Ministerului Sănătăţii, bărbatul în vârstă de 51 de ani care, în data de 20 ianuarie 2021, a suferit o arsură prin electrocutare pe aproximativ 64% din suprafaţă corporală şi politraumatism prin cădere de la înălţime, şi care a fost transferat, în 29 ianuarie 2021, la un spital din Belgia, a murit. Bărbatul a fost victima unui accident de muncă.

Pacientul a fost transportat iniţial la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, iar, apoi, în 21 ianuarie 2021, a fost transferat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

Transferul acestuia în Belgia a fost amânat cu o zi, din motive tehnice.

„În data de 28 ianuarie 2021, misiunea de zbor pentru transferul în Belgia a fost anulată din motive tehnice, conform Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, iar pacientul a fost internat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. A doua zi a fost transferat, cu un zbor umanitar operat de Ministerul Apărării Naţionale, la Centre des Grands Brûlés – IMTR din cadrul Grand Hôpital de Charleroi din Loverval, Belgia”, a transmis Ministerul Sănătăţii.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a decis trimiterea Corpului de control al ministrului la cele trei unităţi medicale din România unde a fost internat pacientul pentru realizarea unui raport privind îngrijirile medicale care i-au fost acordate pacientului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/spital-publimedia-shutterstock-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/spital-publimedia-shutterstock-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Potrivit Ministerului Sănătăţii, bărbatul în vârstă de 51 de ani care, în data de 20 ianuarie 2021, a suferit o arsură prin electrocutare pe aproximativ 64% din suprafaţă corporală şi politraumatism prin cădere de la înălţime,...