Clubhouse, cea mai la modă reţea de socializare din ultima vreme, a devenit favorita lui Elon Musk, care a adus-o în atenţia tuturor vedetelor.

Fondatorul SpaceX a reuşit să atragă nu mai puţin de două milioane de utilizatori în aplicaţie, iar acum îşi îndreaptă atenţia şi către politicieni. Mai exact, către Vladimir Putin.

Musk a scris pe Twitter că ar fi onorat să vorbească cu preşedintele rus pe noua aplicaţie.

„@KremlinRussia_E Ai vrea să mi te alături la o conversaţie pe Clubhouse? Ar fi o onoare să vorbesc cu tine”, a fost mesajul lui Musk pentru Vladimir Putin.

Potrivit regulamentului aplicaţiei, cei doi s-ar putea întâlni într-o cameră, însă doar audio. În funcţie de cine creează camera, invitaţii vor fi nevoiţi să apese pe butonul „raise your hand” şi să aştepte. Aşa că, dacă Musk ar fi creatorul camerei, Putin ar trebui să aştepte permisiunea lui ca să poată lua cuvântul. 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/profimedia-0572874305-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/profimedia-0572874305-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Clubhouse, cea mai la modă reţea de socializare din ultima vreme, a devenit favorita lui Elon Musk, care a adus-o în atenţia tuturor vedetelor. Fondatorul SpaceX a reuşit să atragă nu mai puţin de...