Pentru cei care visează la o escapadă la munte, departe de agitaţia din oraş şi de internet, există mai multe variante de cabane inteligente şi eco-friendly care să îi introducă şi mai mult într-o atmosferă de vacanţă. 

Cube Two este o casă de 263 de metri pătraţi, proiectată special pentru o viaţă smart. E compactă, modernă şi echipată cu un asistent personal numit Canny. O astfel de casă ar costa cel puţin 59.000 de euro.

Niliaitta este un prototip de cabină construit pe un stâlp înalt, cu scopul de a te proteja de vieţuitoarele curioase din pădure. O astfel de cabană poate fi găsită în resortul Kivijärvi din Finlanda.

Ca să nu perturbe peisajul natural, cabanele Low Grass, construite din lemn de castan, au fost ridicate pe nişte piloni speciali. Au un singur etaj şi sunt construite ca să fie cât mai accesibile. 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/niliaitta-studio-puisto-collater-al-007-1024x576.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/niliaitta-studio-puisto-collater-al-007-1024x576-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Pentru cei care visează la o escapadă la munte, departe de agitaţia din oraş şi de internet, există mai multe variante de cabane inteligente şi eco-friendly care să îi introducă şi mai mult într-o atmosferă de vacanţă.  ...