La nicio săptămână de la redeschiderea şcolilor, în Sectorul 4 au fost înregistrate trei cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 în rândul elevilor, transmit reprezentanţii Primăriei Sectorului 4 al Capitalei.

Este vorba de un elevi din clas a IV-1 de Şcoala Gimnazială nr. 190, un elev din clasa I de la Şcoala Gimnazială nr. 113 şi un elev din clasa a III-a de la Şcoala Gimnazială nr. 79.

ŞI un profesor a fost confirmat cu COVID-19, la la Şcoala Gimnazială nr.129.

În unităţile de învăţământ unde sunt copii cu COVID-19, cursurile se vor suspenda conform noului ordin comun al miniştrilor Educaţiei şi Sănătăţii.

În privinţa cazului în care a fost confirmat un profesor, prevederile legale în vigoare arată că”la apariţia cazurilor de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 în rândul cadrelor didactice, didactice auxiliare sau nedidactice, acestea au obligaţia de a anunţa conducerea unităţii de învăţământ care va informa DSP/DSPMB şi care în urma anchetei epidemiologice va stabili care sunt contacţii direcţi ai acestora şi va decide împreună cu conducerea unităţii de învăţământ dacă se impune suspendarea activităţilor didactice la nivelul unităţii de învăţământ”.

Un alt caz de COVID-19 la elevi a fost înregistrat la Şcoala „Sf. Andrei” din Sectorul 6, în cazul unei eleve din clasa a II-a.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/profimedia-0555960603.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/profimedia-0555960603-300x300.jpgrootstireaUncategorised
La nicio săptămână de la redeschiderea şcolilor, în Sectorul 4 au fost înregistrate trei cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 în rândul elevilor, transmit reprezentanţii Primăriei Sectorului 4 al Capitalei. Este vorba de...