Un procuror din cadrul Secţiei de Investigare a Infracţiunilor în Justiţie (SIIJ) a dispus, marţi, renumărarea voturilor de la Sectorul 1, unde primar, după alegerile locale, a ieşit Clotilde Armand, susţinută de PNL şi USR PLUS, în dauna lui Dan Tudorache, de la PSD.

Procurorul SIIJ a dispus delegarea poliţiştilor Direcţiei Generale de Poliţie a municipiului Bucureşti pentru identificarea buletinelor de vot corespunzător fiecărei secţii de votare, numărarea voturilor din cadrul fiecărei secţii de vot şi confruntarea rezultatelor cu numărul de votanţi înscrişi pe listele de vot corespunzătoare fiecărei din cele 166 de secţii de votare din cadrul Sectorului 1 Bucureşti, cât şi a votanţilor înscrişi pe liste suplimentare, care şi-au exprimat dreptul la vot.

De asemenea, procurorul a dispus confruntarea rezultatelor obţinute după numărarea celor 166 de secţii de votare din Sectorul 1 cu datele înscrise în procesele verbale de consemnare a rezultatelor votării şi predarea sacilor cu buletinele de vot şi listele electorale de la cele 166 de secţii de votare din cadrul Sectorului 1, la camera de corpuri delicte, unde vor fi păstrate până la finalizarea cercetărilor din cauză.

Totodată, s-a dispus efectuarea şi altor acte de urmărire rezultate din context.

Şefului echipei de cercetare îi va fi pus la dispoziţie de către procurorul de caz, fie dosarul cauzei, fie doar acte din dosar care interesează ducerea la îndeplinire a activităţilor stabilite prin prezenta ordonanţă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/7542611-mediafax-foto-dan-horia-tautan.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/7542611-mediafax-foto-dan-horia-tautan-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Un procuror din cadrul Secţiei de Investigare a Infracţiunilor în Justiţie (SIIJ) a dispus, marţi, renumărarea voturilor de la Sectorul 1, unde primar, după alegerile locale, a ieşit Clotilde Armand, susţinută de PNL şi USR PLUS, în dauna lui Dan Tudorache, de la PSD. ...