Instituţiile de învăţământ preuniversitar ale Ministerului Apărării Naţionale au început luni activităţile şi procesul educaţional în formatul faţă în faţă. Totuşi, revenirea la cursuri a elevilor şi cursanţilor este planificată în mod eşalonat.

În ceea ce priveşte instituţiile de învăţământ superior militar, deciziile privind forma de reluare a cursurilor vor fi luate cu respectarea principiului autonomiei universitare. Deciziile vor fi anunţate după finalizarea sesiunii de examene.

Studenţii militari înmatriculaţi la universităţile de medicină din Bucureşti şi Târgu Mureş vor continua procesele universitare conform deciziilor senatelor universitare ale celor două înstituţii de învăţământ superior.

La întoarcerea în instituţiile de învăţământ, elevii şi studenţii sunt testaţi pentru depistarea virusului SARS-CoV-2, conform procedurilor în vigoare.

De asemenea, în toate instituţiile de învăţământ ale MApN au fost luate măsuri pentru prevenirea şi limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, iar Direcţia medicală monitorizează evoluţia situaţiei epidemiologice şi coordonează activităţile de testare de tip RT PCR a elevilor şi studenţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/scoala-militara.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/scoala-militara-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Instituţiile de învăţământ preuniversitar ale Ministerului Apărării Naţionale au început luni activităţile şi procesul educaţional în formatul faţă în faţă. Totuşi, revenirea la cursuri a elevilor şi cursanţilor este planificată în mod eşalonat. ...