La şcoala privată Laud-Reut din Bucureşti, ziua a început încă de la ora 6.30. De ce? Ca să-şi primească elevii în siguranţă. Cum? N-au mai aşteptat testele din partea statului şi au testat singuri tot personalul administrativ şi cadrele didactice, 170 în total.

 

Toate regulile împotriva Covid-19 sunt respectate. Ba chiar sunt luate masuri de protecţie suplimentare, precum covoare cu dezinfectant la intrararari, camere de izolare în clădiri diferite şi măşti puse la dispoziţie la discreţie. 

 

La şcoala Laud-Reut există o echipă medicală specială, formată din 3 asistente şi un medic. Aici, trierea se face de către personalul medical al şcolii. La fel se întâmplă şi la International School of Bucharest unde elevii şi profesorii au puse la dispoziţie teste antigen pe care să le facă atunci când există şi ce mai mică suspiciune de infectare cu SARS-CoV-2. Orele sunt filmate non-stop, iar părinţii au acces la acestea. Pot vedea oricând ce fac micuţii şi dacă regulile sunt respectate. Profesorii sunt, de asemenea foarte atenţi la simptomele elevilor.

 

„Avem un protocol strict de respectat. Noi, profesorii, şi restul angajaţilor pot identifica dacă există simptome şi imediat putem vedea dacă nu se simt bine. Atunci îi ducem jos în cabinetul medical, la asistentă”, spune Priscila Nzungi, învăţător.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/7630652-ap-mediafax-foto-ap.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/7630652-ap-mediafax-foto-ap-300x300.jpgrootstireaUncategorised
La şcoala privată Laud-Reut din Bucureşti, ziua a început încă de la ora 6.30. De ce? Ca să-şi primească elevii în siguranţă. Cum? N-au mai aşteptat testele din partea statului şi au testat singuri tot personalul...