Nu mai este o noutate faptul că deschiderea şcolilor a provocat teamă printre părinţi. Îşi aduc minte că la sfârşitul lunii ianuarie Şcoala 28 a avut 9 angajaţi infectaţi cu virusul SARS CoV2.

Radu Mihaiu, primarul sectorului 2 îţi spune că nu există niciun risc suplimentar de infectare în şcoală.

La Şcoala 28 părerile sunt împărţite. Sunt profesori care se tem. Părinţii sunt puţini sceptici, dar încearcă să aibă încredere.

Camelia Rădulescu este profesoară de geografie la Şcoala 28. Aceasta nu mai are încredere în director ci doar în autorităţi.

Spune că îi este teamă pentru că regulile nu se respectă.

CAMELIA RĂDULESCU, profesor: Eu nu pot să mai intru în această şcoală, focar COVID. Este o iresponsabilitate totală. De la şcoală nu am fost informaţi absolut deloc.

Pe de altă parte, Mihaela mama unui băiat de 7 ani, spune că sunt aceleaşi pericole ca peste tot.

MIHAELA, părinte: Sunt convinsă că au luat toate măsurile necesare. Am încredere.

Cei mici se pare că sunt conştienţi de ceea ce se întâmplă. La fel şi Veronica. Ea are 8 ani şi spune că nu prea ştie dacă se se bucure că începe şcoala.

Ce-i drept, îi era dor de colegi.

VERONICA, elevă: Nu ne mai putem îmbrăţişa. Nu mai putem să facem unele activităţi. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/scoala-gimnaziala-nr28-5.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/scoala-gimnaziala-nr28-5-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Nu mai este o noutate faptul că deschiderea şcolilor a provocat teamă printre părinţi. Îşi aduc minte că la sfârşitul lunii ianuarie Şcoala 28 a avut 9 angajaţi infectaţi cu virusul SARS CoV2. Radu...