Vaccinarea a luat pauză în unele zone din Marea Britanie. Vremea neobişnuit de geroasă pune piedici procesului de imunizare al britanicilor.

O parte din Marea Britanie a fost lovită de zăpadă abundentă si condiţii de viscol. Vremea nefavorabilă a provocat inclusiv întreruperea călătoriilor cu trenul. Furtuna a fost cauzată de aerul rece care se indreaptă spre Rusia şi Europa de Est. In ciuda condiţiilor, bătrânii nu au fost anunţaţi de inchiderea centrelor de vaccinare.

Ultimele cifre arată că în Marea Britanie 12.014.288 de persoane au primit până acum prima doză de vaccin, în timp ce 511.447 au primit-o şi pe a doua.

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/vaccin-gripa-porcina-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/vaccin-gripa-porcina-2-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Vaccinarea a luat pauză în unele zone din Marea Britanie. Vremea neobişnuit de geroasă pune piedici procesului de imunizare al britanicilor. O parte din Marea Britanie a fost lovită de zăpadă abundentă si condiţii...