Poliţia de frontieră a salvat 12 persoane care lucrau la un proiect de construcţie într-un tunel la hidrocentrala Dhauliganga.

 

Un bărbat, care a fost filmat în timp ce era scos în siguranţă, a fost auzit scandându-l numele lui Jai Badrinath.

 

Badrinath este unul dintre cele mai venerate locuri sfinte pentru hinduşi din districtul Chamoli din Uttarakhand şi îşi primeşte numele de la Templul Badrinath pentru zeul hindus Vishnu.

 

Cel puţin nouă persoane au fost ucise şi 140 dispărute.

 

Centrala hidroenergetică de la Rishiganga a fost distrusă, în timp ce centrala hidroelectrică Dhauliganga a fost avariată, a declarat Vivek Pandey, un purtător de cuvânt al Poliţiei paramilitare de frontieră indo-tibetană.

 

Ambele se află pe râul Alaknanda, care curge din munţii Himalaya spre râul Ganges, fiind emis un aviz prin care se cerea persoanelor care locuiau pe malurile râului să se mute imediat în locuri mai sigure.

 

În 2013, mii de oameni au fost ucişi în Uttarakhand după ce ploile abundente au declanşat alunecări de teren şi inundaţii, au distrus mii de case şi drumuri şi au întrerupt legăturile de comunicare în multe părţi ale statului.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

rootstireaUncategorised
  Poliţia de frontieră a salvat 12 persoane care lucrau la un proiect de construcţie într-un tunel la hidrocentrala Dhauliganga.   Un bărbat, care a...