Pandemia şi lucrul de acasă le stimulează creativitatea multor angajaţi, chiar şi celor din cadrul ONU.

Imaginea articolului Melissa Fleming, reprezentantă ONU, şi-a transformat masa de călcat în biroul de acasă

Melissa Fleming, reprezentantă ONU, şi-a transformat masa de călcat în biroul de acasă

Melissa Fleming, Subsecretar General pentru Comunicaţii Globale în cadrul ONU, şi-a transformat masa de călcat în birou, pentru a-şi desfăşurarea activitatea profesională de acasă, în perioada pandemiei de COVID-19.

Postarea sa pe o reţea de socializare a stârnit reacţii pozitive. Aceasta a declarat că „Mi-am transformat masa de călcat într-un birou. Poate fi plasată oriunde în apartament şi mutată pentru a schimba perspectivele şi cadrul, de asemenea permite ajustarea pe înălţime, pentru a avea cea mai bună lumină şi cel mai bun unghi din încăpere. Pot să o mut repede într-o altă cameră, pentru că locuim toţi trei aici şi avem nevoie de spaţii de lucru separate”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
Pandemia şi lucrul de acasă le stimulează creativitatea multor angajaţi, chiar şi celor din cadrul ONU. ...