Celebra arenă a lui New York Yankees s-a transformat peste noapte din stadion de baseball în centru de vaccinare. 

Mii de oameni s-au bucurat ca la un home run pe arena lui New York Yankees. De data aceasta, pentru că şi-au primit doza de vaccin pentru Covid.

Totul a plecat de la iniţiativa primarului De Blasio după ce New York a avut cel mai mare procentaj de teste pozitive din State.

„Sunt binecuvântată, ce pot spune? A fost simplu. Mi-au luat actul de identitate şi apoi m-am dus să-mi facă injecţia. Iar apoi am aşteptat vreo 15 minute, poate mai mult, şi sunt aici acum”, spune Goldie Albergottie, o americancă din Bronx.

Peste 13 mii de oameni s-au programat la vaccin pe arenă şi s-au format cozi interminabile din primele ore.

Au fost şi persoane care au renunţat să-şi aştepte rândul.

„Mi s-a spus că programarea care mi-a fost făcută avea condiţie să vin cu 15 minute mai devreme. Dar am venit aici şi sunt oameni care nu au erau pe listă şi e o coadă care se întinde dincolo de bloc. Ar dura 3 ore să aştept la coadă. Nu voi putea să aştept să îmi fac vaccinul aşa cum credeam când m-am programat”, explică Lawrence Francis, unul dintre cei care au renunţat să stea la coadă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/yankee-stadium.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/yankee-stadium-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Celebra arenă a lui New York Yankees s-a transformat peste noapte din stadion de baseball în centru de vaccinare.  Mii de oameni s-au bucurat ca la un home run pe arena lui New York...