Nancy Pelosi, preşedintele Camerei Reprezentanţilor, a exprimat speranţa, vineri, că noul plan de asistenţă financiară, în valoare de 1.900 de miliarde de dolari, solicitat de preşedintele Joseph Biden, ar putea fi aprobat în următoarele două săptămâni, după care proiectul va ajunge în Senat.

“Sper că în cel mult două săptămâni vom trimite ceva Senatului”, a declarat Nancy Pelosi, după o întrevedere la Casa Albă cu Joseph Biden.

Preşedintele Camerei Reprezentanţilor a notat, potrivit publicaţiei The Hill, că noul plan de asistenţă financiară trebuie aprobat înainte de termenul de 15 martie, când expiră anumite programe de asistenţă socială şi economică.

Unii lideri republicani din Congres par să nu susţină aprobarea rapidă a noului plan de asistenţă socială şi economică, în valoare de 1.900 de miliarde de dolari. Administraţia Donald Trump a aplicat deja un plan de asistenţă socială şi economică în valoare de 900 de miliarde de dolari. Republicanii au propus aprobarea etapizată a noului plan de stimulare.

Preşedintele Joseph Biden a reiterat apelul pentru aprobarea rapidă a planului de asistenţă. “Intenţionez să acţionez rapid. Aş vrea să fac acest lucru cu susţinerea republicanilor. Am avut întâlniri cu republicanii, sunt unii oameni deosebiţi care vor să facă ceva. Dar nu vor să meargă atât de departe cum cred eu că ar trebui”, a declarat Joseph Biden după întrevederea cu Nancy Pelosi.

Noul preşedinte al Statelor Unite cere fonduri în valoare de 1.900 de miliarde de dolari, pentru acordarea de indemnizaţii sociale americanilor afectaţi de pandemie, pentru accelerarea campaniei de vaccinare, pentru redeschiderea şcolilor, suplimentarea bugetelor statale şi locale şi pentru majorarea salariului minim federal la nivelul de 15 dolari pe oră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/profimedia-0583741476.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/profimedia-0583741476-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Nancy Pelosi, preşedintele Camerei Reprezentanţilor, a exprimat speranţa, vineri, că noul plan de asistenţă financiară, în valoare de 1.900 de miliarde de dolari, solicitat de preşedintele Joseph Biden, ar putea fi aprobat în următoarele două săptămâni,...