Medicul chirurg Gabriel Mogoş, director medical al Spitalului Clinic CF Craiova şi directorul medical al clinicii private MogoşMed, este invitatul emsiunii Healthcare Trends de astăzi, realizată de Mediafax în parteneriat cu Banca Transilvania – Divizia pentru Medici. 

 

Cu o amplă experienţă în domeniul Chirurgiei, dar şi în Managementul medical, Gabriel Mogoş povesteşte despre diferenţa dintre meseria de medic şi cea de manager, dar şi despre experienţa sa de manager în domeniul medical în relaţia cu autorităţile.

 

Acesta aduce în discuţie şi problemele birocraţiei şi incompetenţei în administraţia publică, precum şi nevoia acută de respectare a unui program de siguranţă naţională în domeniile Sănătate şi Educaţie.

 

  • Care a fost experienţa de trecere a spitalelor CF din subordinea Ministerului Transporturilor în Ministerul Sănătăţii?
  • De ce este nevoie de oameni cu experienţă în managementul medical la conducerea autorităţilor din acest domeniu?
  • Cum a ajuns antibioticul remediul la care apelează românii?
  • Cu ce probleme chirurgicale ajung românii la medic?

 

La toate aceste întrebări răspunde astăzi, de la ora 13:00, medicul chirurg Gabriel Mogoş, director medical al Spitalului Clinic CF Craiova şi directorul medical al clinicii private MogoşMed.

 

   

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/captura-gabriel-m.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/captura-gabriel-m-300x300.pngrootstireaUncategorised
Medicul chirurg Gabriel Mogoş, director medical al Spitalului Clinic CF Craiova şi directorul medical al clinicii private MogoşMed, este invitatul emsiunii Healthcare Trends de astăzi, realizată de Mediafax în parteneriat cu Banca Transilvania – Divizia pentru...