Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 anunţă că potrivit datelor furnizate de Institutul Naţional de Sănătate Publică, prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor, vineri, la ora 17.00 situaţia vaccinărilor în România este următoarea: număr de doze administrate de vaccin împotriva COVID-19 Pfizer BioNTech (în ultimele 24 de ore): 18.256, iar Moderna 8.501 de doze.

Numărul total de doze administrate de vaccin împotriva COVID-19 Pfizer ioNTech (începând cu data de 27 decembrie 2020) a ajuns la 806.608. De asemenea, în ultimele zile au fost utilizate 14.944 de doze Moderna.

În ultimele 24 de ore au fost 62 de reacţii comune şi minore la vaccinare, din care cinci sunt reacţii de tip local şi 57 reprezintă reacţii generale.

În ceea ce priveşte numărul total de reacţii adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare, începând din 27 decembrie 2020, sunt 2.176 reacţii comune şi minore.

Cinci reacţii sunt în curs de investigare, precizează autorităţile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/vaccin-gripa-porcina-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/vaccin-gripa-porcina-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 anunţă că potrivit datelor furnizate de Institutul Naţional de Sănătate Publică, prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor, vineri, la ora 17.00 situaţia vaccinărilor în România...