Sanctitatea Sa Patriarhul Ecumenic Bartolomeu a transmis o scrisoare Preafericitului Patriarh Daniel în care îşi exprimă „profunda compasiune” în urma incendiului de la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti.

Ne rugăm pentru odihna sufletelor victimelor nevinovate şi pentru mângâierea de la Dumnezeu a rudelor acestora, precum şi pentru grabnica însănătoşire a celor răniţi”, scrie Patriarhul Constantinopolului în scrisoarea adresată Patriarhului Daniel, citată de basilica.ro.

Suferim împreună cu Biserica soră a României şi cu întregul popor român binecredincios”, mărturiseşte Patriarhul Ecumenic care se roagă pentru poporul român „ca Dumnezeul dragostei şi al milei să îl păzească de toată primejdia şi să îi dăruiască tot darul desăvârşit şi toată binecuvântarea cea de sus”.

11 persoane au murit în urma incendiului care a avut loc la Institutul Naţional „Matei Balş” din Capitală în 29 ianuarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/scrisoare.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/scrisoare-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Sanctitatea Sa Patriarhul Ecumenic Bartolomeu a transmis o scrisoare Preafericitului Patriarh Daniel în care îşi exprimă „profunda compasiune” în urma incendiului de la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti. „Ne rugăm pentru odihna...