Actorul a fost diagnosticat cu cancer pulmonar în fază terminală. 

Dustin Diamond a fost înternat la jumătatea lunii ianuarie şi a fost supus primului ciclu de chimioterapie. Starea actorului s-a înrăutăţit în ultima săptămână. El e fost deconectat de la aparatele care îl ajutau să respire, după ce rudele au încercat să-l transfera la un centru special pentru pacienţii cu boli în stadiu terminal.

Când avea 11 ani şi era în clasa a cincea, Diamond a depăşit 5.000 de alţi copii, în 1988, pentru a obţine rolul lui Samuel “Screech” Powers în comedia Disney Channel „Good Morning, Miss Bliss”, care a precedat Saved by the Bell.

Spectatorii l-au urmărit pe Diamond crescând, în timp ce el continua să îl interpreteze pe Screech în Saved by the Bell, care a durat patru sezoane (1989-93), Saved by the Bell: The College Years (un sezon de primăvară, 1993-94) şi Saved by the Bell: The New Class (şapte sezoane, 1994-2000). Când a fost difuzat ultimul episod, Diamond avea 23 de ani.

În anii următori, Diamond a început o nouă carieră drept comic de stand-up.

A scris despre culisele serialelor în cartea sa Behind the Bell. Diamond a apărut şi în filmele Made (2001), Pauly Shore Is Dead (2003), Dickie Roberts: Former Child Star (2003), Tetherball: The Movie (2010), All Wifed Out (2012) şi College Fright Night (2014) şi a fost producător executiv al filmului de televiziune din 2014 The Unauthorized Saved by the Bell Story.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/actor.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/actor-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Actorul a fost diagnosticat cu cancer pulmonar în fază terminală.  Dustin Diamond a fost înternat la jumătatea lunii ianuarie şi a fost supus primului ciclu de chimioterapie. Starea actorului s-a înrăutăţit în ultima săptămână. El e...