Videoclipul a fost postat pe pagina Guinness Book of World Records de Facebook, dar data oficială a înregistrării este 21 noiembrie 2020.

Guinness a certificat Carolina Reaper ca fiind cel mai iute ardei din lume în 2017, cu 1,5 milioane de unităţipe scara Scoville (SHU). Scara SHU pentru măsurarea iuţelii ardeilor a fost dezvoltată de chimistul american Wilbur Scoville în 1912.

Un ardei iute mediu are între 2.500 şi 8.000 SHU, potrivit Guinness.

Jack a stabilit anterior alte trei recorduri, toate pentru consumul de ardei iute, potrivit Guinness.

Primul a fost stabilit în ianuarie 2019, când a obţinut cel mai rapid timp pentru mîncatul a trei ardei iute Bhut Jolokia, în 9,75 secunde.

Al doilea record este pentru cei mai mulţi ardei Bhut Jolokia consumaţi într-un minut, pe care l-a realizat pe 2 martie 2019, cînd a mîncat 97 de grame.

El a stabilit şi recordul pentru cei mai mulţi ardei Bhut Jolokia consumaţi în două minute, pe 29 februarie 2020.

Bhut Jolokia are peste 800.000 SHU şi este suficient de puternic pentru ca armata indiană să-l folosească ca ingredient într-o grenadă de mână folosită pentru imobilizarea adversarilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/ardei-guinness.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/ardei-guinness-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Videoclipul a fost postat pe pagina Guinness Book of World Records de Facebook, dar data oficială a înregistrării este 21 noiembrie 2020. Guinness a certificat Carolina Reaper ca fiind cel mai iute ardei din...