La întâlnirea dintre sindicalişti şi Vlad Voiculescu au fost discutate, printre altele, teme de interes pentru gestionarea situaţiei epidemiologice actuale precum îmbunătăţirea campaniei de vaccinare şi creşterea nivelului de imunizare în rândul personalului medical.

La propunerea reprezentanţilor sindicatului va exista o colaborare pentru realizarea şi implementarea unei campanii de vaccinare comune pentru cadrele medicale, ţintite pe anumite zone, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătăţii.

De asemenea, în urma discuţiilor avute cu sindicaliştii, Ministerul Sănătăţii va începe procesul de elaborare a unor standarde de referinţă pentru utilizarea echipamentelor de protecţie pentru personalul care lucrează în zonele ce deservesc pacienţi cu COVID -19.

Va fi stabilit şi un normativ de personal pentru aceste arii.

„Ministrul Sănătăţii a asigurat sindicaliştii că susţine reglementarea gărzilor suplimentare efectuate în scopul asigurării continuităţii activităţii medicale, dar şi scoaterea posturilor la concurs din unităţile sanitare, precum şi implementarea de măsuri în vederea eficientizării cheltuielilor în unităţile sanitare şi profesionalizarea managementului unităţilor sanitare”, arată sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/vvoiculescu-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/vvoiculescu-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
La întâlnirea dintre sindicalişti şi Vlad Voiculescu au fost discutate, printre altele, teme de interes pentru gestionarea situaţiei epidemiologice actuale precum îmbunătăţirea campaniei de vaccinare şi creşterea nivelului de imunizare în rândul personalului medical. ...