AEP a transmis, sâmbătă seara, că toate cele 12 secţii de votare din Circumscripţia electorală orăşenească nr. 6 Moldova Nouă au fost deschise pentru a se face, între orele 18.00 – 20.00, operaţiuni preliminare zilei alegerilor, inclusiv înregistrarea cererilor pentru urna specială (mobilă).

Birourile electorale ale secţiilor de votare au preluat de la Primăria oraşului Moldova Nouă un număr de 11.984 de buletine de vot şi 11.350 de timbre autocolante cu menţiunea „VOTAT”, materialele sanitare, precum şi celelalte materiale necesare desfăşurării scrutinului pentru funcţia de primar al localităţii Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin.

Reprezentanţii AEP participă, în calitate de observatori, la operaţiunile preliminare zilei votării în secţiile de votare din Moldova Nouă pentru a monitoriza buna desfăşurare a acestora.

Preşedintele AEP, Constantin-Florin Mituleţu-Buică, face un apel către membrii birourilor electorale ale secţiilor de votare să asigure, pe toată durata votării, fluidizarea accesului în funcţie de numărul de cabine de vot disponibile, iar scrutinul să se desfăşoare cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/moldova-noua.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/moldova-noua-300x300.jpgrootstireaUncategorised
AEP a transmis, sâmbătă seara, că toate cele 12 secţii de votare din Circumscripţia electorală orăşenească nr. 6 Moldova Nouă au fost deschise pentru a se face, între orele 18.00 – 20.00, operaţiuni preliminare zilei alegerilor,...