Iată ce crede Karina, reprezentantă a Consiliului Naţional al Elevilor, despre decizia de redeschidere a şcolilor. 

 

„De câteva zile, noi, la Consiliul Naţional al Elevilor, solicităm o decizie pentru redeschiderea şcolilor, o decizie descentralizată. Aflăm toţi cu bucurie că aşa va fi. Ce ar trebui ministerul să facă este să se asigure că în toate unităţile de învăţământ vor fi, ca la începutul anului şcolar, dezinfectanţi, măşti şi măsurile vor fi în continuare respectate”, spune Karina.

 

Decizia a fost primită cu bucurie şi de profesori. Marcel Bartic predă istorie la o şcoală privată şi spune că abia aşteaptă să le predea elevilor săi în clase.

 

„Salut faptul că se fac eforturi pentru redeschiderea şcolii, în egală măsură cu respectarea normelor sanitare şi în mod special pe insistenţele care se fac în privinţa campaniei de vaccinare. Ce mi s-a părut interesant a fost portiţa pe care au găsit-o ca măcar acolo unde numărul de cazuri este scăzut, ca măcar acolo să se întoarcă elevii mai repede”, comentează el.

 

Expertul în educaţie Marian Staş susţine şi el procesul de întoarcere a elevilor în bănc, mai ales că mulţi elevi nu au avut acces la educaţia online.

 

„Pledoaria mea a fost întotdeauna pentru redeschiderea şcolilor, în toate scenariile posibile, în toate combinaţiile posibile, pentru că între do nothing şi do something, faptul de a porni fizic educaţia are importanţă şi relevanţă din toate punctele de vedere.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/profimedia-0582974734.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/profimedia-0582974734-300x300.jpgrootstireaUncategorised
  Iată ce crede Karina, reprezentantă a Consiliului Naţional al Elevilor, despre decizia de redeschidere a şcolilor.    „De câteva zile, noi, la Consiliul Naţional...