Purtătorul de cuvânt al Patrarhiei Vasile Bănescu, a anunţat, luni, că Biserica Ortodoxă Română, ca şi toate celelalte culte religioase din România, a primit broşura informativă „Vaccinarea împotriva COVID-19 ÎN ROMÂNIA – Gratuită, Voluntară, Sigură”.

„Acest material informativ a fost transmis în această perioadă tuturor ierarhilor din Patriarhia Română. În acest sens, nu în altul, Biserica se implică în absolut firescul demers de informare a clericilor şi credincioşilor ei cu privire la această vaccinare. Opţiunea pentru vaccinarea cu actualul vaccin anti-Covid trebuie să se configureze pentru fiecare dintre noi în cadrul limpede al unei serioase, substanţiale informări, nu dezinformări, evitându-se astfel zona speculaţiilor excesive şi a extremelor. Doar cineva bine informat din surse sigure, credibile, validate instituţional, poate lua o decizie adecvată, menită să îi protejeze sănătatea personală şi pe a celor din jur”, a anunţat Vasile Bănescu.

Ministerul Sănătăţii anunţa că încheie duminica şi săptămâna trecută „cu bucurie şi cu multă speranţă pentru creştinii ortodocşi sau catolici din România şi de pe întreaga planetă”.

„Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, a anunţat că Biserica Ortodoxă Română va difuza materiale informative despre vaccinare în eparhii, printr-o broşură intitulată . Papa Francisc a anunţat că se va vaccina imediat ce îi va veni rândul. Papa a spus: . Numai împreună, indiferent de religie şi credinţă, vom reveni la normalitate!”, a fost mesajul Ministerului Sănătăţii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/7424206-mediafax-foto-andreea-alexandru.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/7424206-mediafax-foto-andreea-alexandru-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Purtătorul de cuvânt al Patrarhiei Vasile Bănescu, a anunţat, luni, că Biserica Ortodoxă Română, ca şi toate celelalte culte religioase din România, a primit broşura informativă „Vaccinarea împotriva COVID-19 ÎN ROMÂNIA - Gratuită, Voluntară, Sigură”. ...