Campania de vaccinare anti-COVID-19 ar putea fi accelerată, în condiţiile în care a demarat înaintea termenului din decembrie, iar după 15 ianuarie se va intra în etapa a doua, a anunţat duminică, la Antena 3, coordonatorul campaniei, Valeriu Gheorghiţă.

„Din a doua jumătate a lunii ianuarie, după 15, vom începe vaccinarea persoanelor din etapa a doua, începând cu beneficiarii care se află internaţi în centrele medico-sociale, continuând cu persoanele care au insuficienţă renală cronică în stadiul de hemodializă”, a declarat Valeriu Gheorghiţă.

Gheorghiţă spune că în prezent sistemul de programare merge bine, dar că în prima perioadă eu existat desinconizări faţă de activitatea centrelor de vaccinare, pentru că multe dintre acestea au început activitatea după 4 ianuarie. Luni va fi publicată lista persoanelor cu boli cronice care intră în etapa a doua a campaniei.

„Pentru persoanele care nu au reuşit să-şi facă programare sunt operaţionalizate serviciile de call-center din fiecare judeţ, în care personalul este instruit încât să poată rezolva orice problemă care rezidă din programare, atât pentru persoanele juridice cât şi pentru persoanele fizice din prima etapă a strategiei de vaccinare”, a spus coordonatorul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/valeriu-gheorghita.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/valeriu-gheorghita-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Campania de vaccinare anti-COVID-19 ar putea fi accelerată, în condiţiile în care a demarat înaintea termenului din decembrie, iar după 15 ianuarie se va intra în etapa a doua, a anunţat duminică, la Antena 3, coordonatorul campaniei, Valeriu Gheorghiţă. ...