„Premierul-Datorie Cîţu este supărat că Bruxelles-ul a dezvăluit cât de tare i-a minţit el pe români când a umflat din pix valoarea finanţărilor acordate economiei pentru a depăşi criza COVID-19. În realitate, pe mâna lui Cîţu, România a atins recordul celui mai firav pachet de stimulare dintre ţările UE, de doar 1,4% din PIB – de 5 sau chiar 10 ori mai puţin decât vecinii săi! Degeaba vrea Cîţu să răstălmăcească scrisoarea CE şi să facă din negru alb! Comisia Europeană spune clar că derapajul fiscal-bugetar se instalase în România încă din martie 2020, (inainte de criza Covid-19 – traducere pentru absolventul de universitate americană Florin Cîţu)! Nu le pasă deloc de ţară”, tansmite PSD într-un mesaj postat pe Facebook.

Social-democraţii adaugă că „şeful politic al lui Cîţu continuă modelul , cu a doua serie a Ciolaniadei”.

„Orban împarte funcţii filialelor PNL, în timp ce viaţa românilor se degradează dramatic! Farmaciile sunt în pericol să rămână fără tratamente esenţiale pentru pacienţi, după ce statul a întârziat şi 150 de zile plata medicamentelor. Fiscul a început prigoana împotriva datornicilor chiar de Revelion iar acum vrea să impoziteze ajutoarele de stat primite de români în pandemie. Milioane de români s-au trezit cu factura la energie scumpită fiindcă Guvernul PNL n-a vrut să definească prin lege consumatorul vulnerabil. La ordinul supra-premierului Iohannis, care conduce Cabinetul stil “cîţu-cîţu”, ca pe un animal de companie, Guvernarea Ţeparilor duce ţara direct în prăpastie”, conchid social-democraţii.

Premierul Florin Cîţu susţine că de câteva zile circulă un fake news despre scrisoarea CE către Ministerul Finanţelor şi spune că există o singură explicaţie pentru asta: „Scrisoarea este în engleză, iar la PSD este clar o barieră acest lucru”.

„PSD continuă campania de fake news. De câteva zile circulă un fake news despre o scrisoare a CE pentru Ministerul Finanţelor din România. Există o singură explicaţie pentru acest fake news. Scrisoarea este în engleză iar la PSD este clar o barieră acest lucru”, a scris vineri pe Facebook premierul Florin Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/citu.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/citu-300x300.jpgrootstireaUncategorised
„Premierul-Datorie Cîţu este supărat că Bruxelles-ul a dezvăluit cât de tare i-a minţit el pe români când a umflat din pix valoarea finanţărilor acordate economiei pentru a depăşi criza COVID-19. În realitate, pe mâna lui Cîţu,...