Astăzi va avea loc prima întâlnire din proiectul educativ „Numerologia,  O 9 legătură între dascăl şi elev”, lansat de cei de la Asociaţia Numerologilor din România. Subiectul numerologiei este unul controversat din simplul fapt că scepticismul oamenilor primează. O să fii surprins că sunt înscrişi în acest proiect deja 930 de personae.

Adriana Nicolae, preşedintele Asociaţiei Numerologilor din România, spune că: ”Din codul datei de naştere, prin anumite calcule pe care dascălii le vor vedea la curs, putem deduce cum este copilul, el în interior, cum este el în sine. Modul în care el se manifestă în relaţie cu colegii şi cu profesorii în mediul exterior, putem vedea care sunt aptidunile lui înăscute sau ce îi este uşor să facă.”

Astfel profesorul va recunoaşte imediat atuu-urile elevilor, şi le va pune în valoare.

Ca în orice dezbatere există păreri pro şi contra. Mihai Crudu, profesor de istorie spune că proiectul dedicat numerologiei nu are nicio legătură cu educaţia în general. Îl denumeşte ca fiind un ”proiect fantezist”.

Noul inspector şcolar, Selena Costea, a declarat în cadrul conferinţei de presă că nu promovează activitatea asociaţiei şi că lasă la latitudinea fiecărui profesor participarea, dacă este interesat sau nu. Aceasta spune că era normal să informeze şi să trimită adresa mai departe fiind o solicitare pe cale oficială.

Preşedintele Asociaţiei Numerologilor mai adaugă: ” S-a scris undeva că vrem să aducem reproşuri la adresa sistemului de învăţământ şi la adresa profesorilor. Îi Admirăm şi le suntem recunoscători pentru faptul că ne educă copii, ne dorim să venim cu un plus de cunoaştere pentru a le face viaţa mai uşoară în clasă pentru că ştim cât de multe provocări au avut acum în pandemie.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/profimedia-0168726113-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/profimedia-0168726113-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Astăzi va avea loc prima întâlnire din proiectul educativ „Numerologia,  O 9 legătură între dascăl şi elev”, lansat de cei de la Asociaţia Numerologilor din România. Subiectul numerologiei este unul controversat din simplul fapt că scepticismul...