„A fost ok, nu a durut, ca o înţepătură nromală// este singura metodă de a trece peste această pandemie, în acet moment nu există alt tratament”, a declarat Cristian Popescu, medic vaccinat.

 

Medicul Liviu Bosînceanu este membru în campania de vaccinare a spitalului. Crede că doar prin vaccin bolnavii cronici pot fi salvaţi.

 

„Din păcate în această pandemie s-au pierdut multe vieţi, pacientii cu cancere care repezintă 90 la sută din pacientela spitalului nostru, au avut o frică în a se adresa spitalelor şi o frică în a-şi continua tratamentele care sunt grele şi mulţi dintre ei nu au venit la timp , au stat acasă, nu au fost diganosticati şi multe vieti s-au pierdut in aceasta perioada de pandemie”, a spus Liviu Bosînceanu, medic primar de chirurgie toracică.

 

Autorizaţia DSP pentru centrul de vaccinare a fost obţinută uşor. De această dată birocraţia nu a mai pus piedici. 

 

„A fost voluntar, un act normal pentru o unitate care asigură îngrijiri de sănătate. De data asta nu, vă spunem sincer că am colaborat extrem de bine cu DSP ul. (…) Cred că este cel mai facil ca aceşti colegi ai nostri să nu trebuiească să se deplaseze în altă parte şi să aibâ timp să îl acorde pacienţilor pe care îi au în grijă .Suntem un spital privat, dar aşa cum am avut printre primii un aparat de testare PCR vom fi întotdeauna în prima linie pentru pacienţii noştri. Pentru personal şi pentru cine consideră că are nevoie de expertiza şi de dotările pe care le avem, care nu sunt de neglijat”, a afirmat Cristina Puşcaşu, medic infecţionist.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/7620532-mediafax-foto-ap-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/7620532-mediafax-foto-ap-2-300x300.jpgrootstireaUncategorised
„A fost ok, nu a durut, ca o înţepătură nromală// este singura metodă de a trece peste această pandemie, în acet moment nu există alt tratament”, a declarat Cristian Popescu, medic vaccinat.   ...