Statul da cu stângul în dreptul cu informarea despre beneficiile vaccinului. Ai văzut şi tu, unde şi unde au afişat câte un afiş. În timpul ăsta, Mihaela, o elevă de 18 ani încearcă să le facă treaba. Ea este membră al asociaţiei Serviciului Voluntar de Ambulanţă Iaşi, unde a fost instruită să comunice despre vaccin şi ajută la distribuirea de informaţii prin cartierele oraşului. Nu este singură în munca sa. Are o gaşcă mare de colegi. 

 

  •  „Distribuim materiale informative, de exemplu lipim afişe informative pe panourile informative din scările de bloc, distribuim informaţii pe paginile noastre de Facebook. Sunt aproximativ 70 de voluntari, din cadrul SVA Iaşi. Venim în sprijinul tuturor””, spune Ciobanu Mihaela, 18 ani, voluntar.

 

În curând, o echipă de voluntari va face acelaşi lucru şi în Bucureşti. Printre ei este Alin Vasile, un tânăr care face pro bono treaba statului şi va coordona o echipă de 15 voluntari. 

 

  • „Le explicăm (oamenilor) care sunt punctele forte pentru a face vaccinul. Pe judeţul Iaşi ni se cere ajutorul de la DSP, ceea ce momentan aşteptăm şi pe Bucureşti să se întâmple”, adaugă Alin Vasile, 25 de ani, voluntar.

 

Mihaela şi Alin spun că atât ei, cât şi colegii lor, îşi doresc mai multă comunicare din partea statului. În felul acesta, treaba lor ar fi mult mai uşoară.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/vaccin-gripa-porcina.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/vaccin-gripa-porcina-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Statul da cu stângul în dreptul cu informarea despre beneficiile vaccinului. Ai văzut şi tu, unde şi unde au afişat câte un afiş. În timpul ăsta, Mihaela, o elevă de 18 ani încearcă să le facă ...