„Nu am putut participa la naşterea fiului meu, deoarece soţia mea a fost depistată în mod greşit cu Covid-19. Dauna morală şi mai ales dauna ei psihologică, dată fiind izolarea la care a fost supusă în maternitate, fără a putea primi vizite, se poate rambursa? Sau mai corect, se poate cuantifica?”, este mesajul soţului femeii, citat de La Stampa.

Soţia lui Francesco Aymonod, din Aosta, s-a aflat într-un grup de 61 de persoane care au primit duminică rezultate false la testul Covid.

Femeia avea programată cezariana pentru luni, 28 decembrie, la care urma să participe şi soţul ei.

„Am mers împreună la un drive-in duminică, ne-am făcut testul, iar seara am fost sunaţi că soţia mea are coronavirus. Ni s-a părut ciudat pentru că mai făcusem un test cu câteva zile înainte, pe 20 decembrie”, spune bărbatul.

Familia a fost anunţată că dimineaţa va veni o ambulanţă să o ia pe femeie la spital şi a fost operată la sfârşitul turei medicilor.

„Nu m-am putut mişca de acasă, pentru că şi eu şi primul nostru fiu (Daniele, 7 ani) am fost puşi, de asemenea, în izolare. După naştere, soţia mea mi-a spus că i-au făcut un test care a rezultat negativ. În acel moment am cerut să-l văd pe nou-născut, Roberto, pentru că nu am vrut să pierd prima zi, dar am reuşit să îl văd doar de departe”, a declarat tatăl.

Despre prima îmbrăţişare, bărbatul spune că a fost minunată. Despre tăcerea autorităţilor legate de falsul test, bărbatul spune că e deranjat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/12/7599509-mediafax-foto-ap-4.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/12/7599509-mediafax-foto-ap-4-300x300.jpgrootstireaUncategorised
„Nu am putut participa la naşterea fiului meu, deoarece soţia mea a fost depistată în mod greşit cu Covid-19. Dauna morală şi mai ales dauna ei psihologică, dată fiind izolarea la care a fost supusă în...