Potrivit unui comunicat al Prefecturii Bistriţa-Năsăud, incidenţa cazurilor de Covid-19 în municipiul Bistriţa a scăzut sub 3/1000 de locuitori, astfel că se reduc o parte din restricţiile aplicate pentru a preveni răspândirea bolii.

Astfel, activitatea restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, se va desfăşura fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi în intervalul orar 6.00-23.00. De asemenea, sunt valabile aceleaşi reguli şi în cazul activităţii operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.

„Am reuşit după o perioadă destul de lungă să scădem sub pragul de 3 cazuri la 1000 de locuitori, incidenţă care ne permite să redeschidem restaurantele şi cafenelele, dar şi alte tipuri de activităţi economice care timp de câteva luni au fost închise. Suntem totuşi cu puţin sub acest prag mai permisiv din punctul de vedere al restricţiilor, astfel că rugămintea mea este să fim în continuare vigilenţi, pentru a ne continua drumul spre normalitate”, a transmis prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha.

Conform Prefecturii, modificarea restricţiilor, aprobată printr-o hotărâre adoptată duminică de CJSU Bistriţa-Năsăud, intră în vigoare de luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/12/7598291-hepta-mediafax-foto-abacapress-hepta-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/12/7598291-hepta-mediafax-foto-abacapress-hepta-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Potrivit unui comunicat al Prefecturii Bistriţa-Năsăud, incidenţa cazurilor de Covid-19 în municipiul Bistriţa a scăzut sub 3/1000 de locuitori, astfel că se reduc o parte din restricţiile aplicate pentru a preveni răspândirea bolii. ...