Tobias Baumgaertner, un fotograf de origine germană, a reuşit să surprindă în Melbourne doi pinguini văduvi care se consolează aproape seară de seară, îmbrăţişându-se şi admirând priveliştea. Fotografia a fost premiată în cadrul unei competiţii locale.

Cei doi pinguini fac parte din colonia de 1.400 de pinguini de talie mică, a oraşului Melbourne, Australia. Aceasta este cea mică specie de pinguin, înălţimea maximă fiind de 33 cm.

”Unul dintre voluntarii care se ocupă de această colonie mi-a spus povestea celor doi pinguini şi m-a înduioşat. Pinguinul alb este femela şi celălalt, din stânga, este masculul. Amândoi şi-au pierdut partenerii cam în aceeaşi perioadă. De atunci, cei doi pinguini se întâlnesc în fiecare zi, stau îmbrăţişaţi şi privesc ore în şir luminile şi agitaţia oraşului”.

Fotografului nu i-a fost uşor să surprindă momentul. El a petrecut 3 nopţi urmărind pinguinii, până a reuşit să facă poza perfectă. ”Cea mai mare provocare a fost lipsa luminii şi concursul impunea să ne folosim doar de lumina naturală. Plus că cei doi pinguini se mişcau tot timpul. A fost dificil dar am fost norocos şi am prins un moment superb”, a susţinut fotograful câştigător, Tobias Baumgaertner. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/12/pengiun-widows-web.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/12/pengiun-widows-web-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Tobias Baumgaertner, un fotograf de origine germană, a reuşit să surprindă în Melbourne doi pinguini văduvi care se consolează aproape seară de seară, îmbrăţişându-se şi admirând priveliştea. Fotografia a fost premiată în cadrul unei competiţii locale....