Putem ceda comisia pentru egalitate de şanse între femei şi bărbaţi de la Camera Deputaţilor către grupul USR PLUS, în schimb cu orice altă comisie consideră ei, anunţă liderul AUR, George Simion într-un comentariu postat pe Facebook.

„Vă înţeleg parţial îngrijorarea, ar fi bine ca să eliminam parte din dubii printr-un dialog, când timpul o va permite. Până atunci, vă anunţ public că putem ceda comisia către grupul Usr+, în schimb cu orice altă comisie consideră ei”, este comentariul lui George Simion la o postare pe Facebook.

Mihaela Miroiu, profesor universitar la SNSPA, a susţinut, într-o postare pe Facebook, că „o ofensă mai mizerabilă nu poate sa fie adusă întregii munci din acest domeniu de către ONG -uri, universitati implicate în programe de egalitate de şanse, precum şi a multor persoane care şi-au închinat decenii de viaţă respectului pentru demnitatea femeilor şi egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi”.

„Comisia pentru egalitate de Sanse intre femei şi bărbaţi de la Camera Deputatilor ar urma să fie numit un reprezentant sau o reprezentantă AUR. Un singur lucru le voi spune tuturor celor pe care i-am susţinut de-a lungul istoriei democratizării: Consider că o ofensă mai mizerabilă nu poate sa fie adusă întregii munci din acest domeniu de către ONG -uri, universitati implicate în programe de egalitate de şanse, precum şi a multor persoane care şi-au închinat decenii de viaţă respectului pentru demnitatea femeilor şi egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi. Mă includ clar între cei care pot sa fie radical batjocoriţi printr-o astfel de reprezentare. Sper ca nu acceptaţi o asemenea mizerie”, a scris Mihaela Miroiu pe contul său de Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/12/7618044-mediafax-foto-alexandru-dobre.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/12/7618044-mediafax-foto-alexandru-dobre-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Putem ceda comisia pentru egalitate de şanse între femei şi bărbaţi de la Camera Deputaţilor către grupul USR PLUS, în schimb cu orice altă comisie consideră ei, anunţă liderul AUR, George Simion într-un comentariu postat pe Facebook. ...