Pentru a reuşi prelungirea zilei de lucru au fost strigaţi, pe rând, decanii de vârstă, pentru ca unul dintre ei să preia conducerea şedinţei.

Astfel s-a ajuns la Ibrahim Hussein, deputat din partea minorităţii turce, care să prezideze şedinţa, după ce primii decani de vârstă de la AUR au părăsit sala, iar altul de la PSD nu a răspuns „prezent”.

Şedinţa a continuat pentru a fi aleasă conducerea Camerei Deputaţilor.

Deputatul PSD Alfred Simonis a spus că nu este corect să se aleagă doar preşedintele Camerei, ci şi Biroul Permanent, şi a supus la vot această solicitare. De asemenea, el a solicitat prelungirea programului de lucru pentru a se putea trece la vot.

Programul de lucru a fost prelungit cu un minut înainte de miezul nopţii, apoi s-a luat o pauză de 20 de minute pentru a se alege conducerea grupurilor parlamentare.

Decanul de vârstă al Camerei Deputaţilor Lucian Feodorov (AUR), care a prezidat şedinţa de constituire a Camerei Deputaţilor, de luni, a închis şedinţa fără să declare legal constituită această Cameră a Parlamentului. După certuri între parlamentari, Feodorov a declarat Camera legal constituită.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/12/cdep.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/12/cdep-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Pentru a reuşi prelungirea zilei de lucru au fost strigaţi, pe rând, decanii de vârstă, pentru ca unul dintre ei să preia conducerea şedinţei. Astfel s-a ajuns la Ibrahim Hussein, deputat din partea minorităţii...