Adina Huşcă este studentă la Facultatea de Construcţii din Bucureşti şi împreună cu echipa ei de la facultate strânge donaţii pentru familiile nevoiaşe.
Cum fac asta? Au împodobit un brăduţ în curtea facultăţii, unde strâng cutii magice de la toţi cei care vor să doneze fie jucării, fie hăinuţe.

Toată treaba a ajuns imediat virală pe reţelele sociale şi asta pentru că toţi cei care au donat ”au dat tag” altor prieteni şi i-au provocat să facă şi ei o faptă bună.

Adina Huşcă, membru Asociaţia Studenţilor la Construcţii din Bucureşti: S-au strâns foarte multe pachete, extrem de multe pachete, este o cameră plină. Foarte multe jucării, hăinuţe, noi am încercat să le împărţim pe fiecare familie în parte şi pe fiecare caz în parte. Noi avem 6 cazuri. Le-a ars casa şi, practic, au rămas fără nimic. Ceea ce e destul de tragic şi e nevoie de ajutor acolo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/12/7360830-mediafax-foto-alexandru-dobre.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/12/7360830-mediafax-foto-alexandru-dobre-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Adina Huşcă este studentă la Facultatea de Construcţii din Bucureşti şi împreună cu echipa ei de la facultate strânge donaţii pentru familiile nevoiaşe.Cum fac asta? Au împodobit un brăduţ în curtea facultăţii, unde strâng cutii magice de la...