O asistentă medicală şi un medic de Terapie Intensivă sunt acuzaţi că ar fi întreţinut relaţii sexuale, în timpul gărzilor. Petrecerile ar fi avut loc atât în secţia ATI, când şi în alte secţii unde sunt trataţi atât bolnavi de COVID-19, cât şi pacienţi non-Covid.

Orgiile s-ar fi întâmplat în luna octombrie, dar au fost sesizate acum de o persoană anonimă, pe mailul spitalului, spune Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Acesta a declarat că astăzi a dispus o comisie de anchetă care, până pe 27 noiembrie, trebuie să stabilească dacă cele sesizate sunt adevărate sau nu.

Potrivit lui Vienescu, asistenta medicală lucrează de aproximativ 4 ani în spital, iar medicul a fost detaşat aici, cu câteva luni înainte de izbucnirea epidemiei de COVID-19, pentru că spitalul are deficit de medici de Anestezie şi Terapie Intensivă. Atât asistenta medicală, cât şi medicul au efectuat gărzi atât în zona COVID, cât şi în cea non-COVID.

„Am fost sesizaţi ieri, pe adresa oficială a spitalului. A spus despre acest scandal sexual, că ar fi mâncat într-un cabinet împreună, că ar fi comandat anumite feluri de mâncare, de la o anumită firmă.(…) Nu ştiu dacă s-a întâmplat sau nu. Comisia va stabili dacă s-a întâmplat sau nu. Eu refuz să cred că s-a întâmplat aşa ceva. Dânsul face gărzi la Spitalul Judeţean. Când e medic de gardă, e un singur medic, dar asistenţi medicali sunt mai mulţi pe tură. De aceea, comisia va trebui să ia declaraţii de la fiecare asistent care a fost pe tură să vadă dacă a fost sau nu a fost aşa.”

Managerul spitalului spune că ancheta va urmări graficul cu gărzile efectuate de medic pentru a afla dacă cele sesizate se confirmă. Tot comisia va trebui să stabilească dacă asistenta medical a fost în spital în perioada în care a fost confirmată cu infecţie cu SARS-COV2.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/11/7561751-hepta-mediafax-foto-zuma-press-hepta-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/11/7561751-hepta-mediafax-foto-zuma-press-hepta-2-300x300.jpgrootstireaUncategorised
O asistentă medicală şi un medic de Terapie Intensivă sunt acuzaţi că ar fi întreţinut relaţii sexuale, în timpul gărzilor. Petrecerile ar fi avut loc atât în secţia ATI, când şi în alte secţii unde sunt...