Românii sunt nemulţumiţi de modul în care Guvernul a gestionat criza sanitară din ultimele luni, motiv pentru care nu ar da nici măcar notă de trecere Executivului. 

În plus, cei mai mulţi părinţi şi-ar dori ca ai lor copii să se întoarcă la şcoală. O arată un studiu Avangarde realizat zilele trecute, la care au răspuns 815 persoane adulte din ţară.

51% dintre respondenţi consideră că elevii ar trebui să se întoarcă la clase. 35% vor să continue cursurile online, în timp ce alţi 14% nu au oferit vreun răspuns.

Mai mult, 56% dintre cei care au răspuns cred că sistemul de educaţie online nu este eficient şi doar 29% au încredere în acest sistem la distanţă.

Din tot eşantionul, 73% sunt de părere că lucrurile se îndreaptă într-o direcţie greşită în România, iar 51% dintre respondenţi nu ar da nici măcar notă de trecere Guvernului pentru modul în care a fost gestionată situaţia epidemiologică.

Românii nu sunt de acord nici cu închiderea pieţelor, în procent de 72%. 

În plus, 64% dintre cei 815 de români se aşteaptă la o criză economică majoră în 2021. 

În gestionarea epidemiei, cetăţenii au încredere în doctori, în proporţie de 57%, când vine vorba de gestionarea epidemiei. 

 

Doar 10% cred că Guvernul poate rezolva situaţia, 9% îşi pun speranţele în autorităţile locale şi doar 7% în preşedinte.

 

Studiul a fost realizat în perioada15-17 noiembrie, pe un eşantion de 815 persoane adulte din România, prin interviuri telefonice.

Marja de eroare este de 3,3% pentru un nivel de încredere de 95%.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/11/7593720-mediafax-foto-andreea-alexandru-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/11/7593720-mediafax-foto-andreea-alexandru-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Românii sunt nemulţumiţi de modul în care Guvernul a gestionat criza sanitară din ultimele luni, motiv pentru care nu ar da nici măcar notă de trecere Executivului.  În plus, cei mai mulţi...