Pfizer a lansat un program pilot de livrare pentru vaccinul său experimental COVID-19 în patru state din SUA, în timp ce producătorul de medicamente din SUA încearcă să abordeze provocările legate de distribuţie, ţinând cont de cerinţele de depozitare la o temperatură foarte scăzută, notează Reuters.

 

Vaccinul Pfizer, care s-a dovedit a avea o eficienţă de peste 90% în prevenirea COVID-19 pe baza datelor iniţiale, trebuie transportat şi depozitat la -70 grade Celsius (minus 94 ° F), semnificativ sub standardul pentru vaccinurile de 2-8 grade Celsius (36-46 ° F).

 

”Sperăm că rezultatele acestui program pilot de administrare a vaccinului vor servi drept model pentru alte state americane şi guverne internaţionale, în timp ce se pregătesc să implementeze programe eficiente de vaccinare COVID-19.” a declarat Pfizer, luni.

 

Compania a ales Rhode Island, Texas, New Mexico şi Tennessee pentru program, ţinând cont de diferenţele de dimensiune, diversitatea populaţiilor, infrastructura de imunizare şi nevoia de a ajunge la indivizi în medii urbane şi rurale variate.

 

Cele patru state nu vor primi doze de vaccin mai devreme decât alte state în virtutea pilotului, a spus Pfizer.

 

Compania se aşteaptă să aibă suficiente date de siguranţă privind vaccinul din studiile în curs de desfăşurare pe scară largă, până în a treia săptămână a lunii noiembrie, înainte de a trece la solicitarea autorizaţiei de utilizare de urgenţă (EUA).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/11/profimedia-0555026969-3.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/11/profimedia-0555026969-3-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Pfizer a lansat un program pilot de livrare pentru vaccinul său experimental COVID-19 în patru state din SUA, în timp ce producătorul de medicamente din SUA încearcă să abordeze provocările legate de distribuţie, ţinând cont de...