Preşedintele SUA, Donald Trump, bolnav de coronavirus, se simte foarte bine şi nu mai are deloc simptome, a anunţat miercuri după-amiază Sean Conley, medicul Casei Albe.

“Preşedintele mi-a spus că se simte foarte bine. Examinarea fizică şi semnele vitale, inclusiv saturaţia de oxigen şi ritmul respiratoriu, sunt stabile şi în limite normale. Nu mai are febră de peste patru zile, nu mai are simptome de peste 24 de ore şi nu a mai primit oxigen suplimentar de la spitalizare”, a comunicat dr. Sean Conley, potrivit Biroului de presă al Casei Albe.

Premierul Nicola Sturgeon a anunţat o interdicţie la nivel naţional de a se consuma în interiorul puburilor, barurilor şi restaurantelor din Scoţia timp de mai mult de două săptămâni, cu închiderea completă a tuturor spaţiilor autorizate din zona centrală, unde ratele de infecţie se accelerează cel mai rapid.

S-au confirmat că alte 1.054 de persoane au dat rezultate pozitive pentru Covid-19 în ultimele 24 de ore iar primul ministru a spus că sunt realizate aceste măsuri pentru „a opri o creştere îngrijorătoare în infecţie ”.

Institutul Robert Koch pentru boli infecţioase a publicat miercuri cea mai recentă evaluare a zonelor cu risc ridicat în contextul pandemiei de coronavirus, arată Reuters. România, Georgia, Iordania şi Tunisia se află pe lista autorităţilor germane, alături de regiuni ale altor state: Olanda, Bulgaria, Croaţia, Lituania, Slovacia, Slovenia şi Ungaria. Insula franceză Corsica a fost eliminată de pe lista „zonelor roşii”.

Criteriul de bază în stabilirea teritoriilor „riscante” e reprezentat de creşterea numărului de infectări din zonă la peste 50 cazuri /100.000 de locuitori, pe parcursul a şapte zile.

 

 

 

 

Filmarea, destinată a arăta lumii recuperarea rapidă a lui Trump, acesta urcă scările şi îşi dă masca de protecţie jos înainte de a intra în Casa Albă

Modalitatea în care şeful american respiră pare greoaie – una din simptomele comune ale COVID-19

 

  • Medicul Casei Albe: Donald Trump se simte “extrem de bine”, nu mai are simptome de Covid-19  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/10/trump-balcon-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/10/trump-balcon-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Preşedintele SUA, Donald Trump, bolnav de coronavirus, se simte foarte bine şi nu mai are deloc simptome, a anunţat miercuri după-amiază Sean Conley, medicul Casei Albe. 'Preşedintele mi-a spus că se simte foarte bine....