„Confirm că în urma analizelor şi cercetărilor, cei prezenţi în depozitul unde sunt buletinele de vot sunt preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie Sector 1, un membru în BEC sector 1, delegat din partea partidului PPUSL, cel care depozitează un sac, preşedintele secţiei de votare 141 din cadrul sectorului 1, cel care se vede că ridică un sac, şi 3 observatori din partea partdidelor poltice, care supraveghează procedura, cu aprobarea preşedintelui BEC sector 1”, a declarat Marcel Vela.

Potrivit acestuia, 7 procese-verbale sunt analizate de anchetatori.

„Cu privire la evenimentele de ieri şi de alaltăieri, vreau să vă spun că primul eveniment a fost înregistrat la MAI în baza unei sesizări la 112, Astfel, MAI a înaintat spre Parchetul din cadrul sectorului 1 acest dosar, la care lucrează doi procurori, împreună cu colegii din MAI. Din cele 473 de procese verbale, 7 din ele sunt analizate, iar 23 de persoane care au semnat respectivele 7 procese-verbale din partea tuturor partidelor vor fi audiate”, a mai precizat ministrul.

Acesta a spus că în urma imaginilor apărute miercuri seara în spaţiul public, reprezentanţii MAI s-au autosesizat şi fac cercetări.

PSD cere reluarea votului în Sectorul 1, după ce imagini cu persoane care intră într-o cameră unde par să fie depozitate buletinele de vot au apărut în spaţiul public. Poliţia Bucureşti şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 s-au autosesizat şi fac cercetări în două dosare penale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/10/original-img-9050.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/10/original-img-9050-300x300.jpgrootstireaUncategorised
„Confirm că în urma analizelor şi cercetărilor, cei prezenţi în depozitul unde sunt buletinele de vot sunt preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie Sector 1, un membru în BEC sector 1, delegat din partea partidului PPUSL, cel...