„Ce-i complet inacceptabil este că nici o autoritate publică să nu spună nimic oficial despre situaţia de la Sectorul 1: care-i treaba, în ce stadiu sunt lucrurile, ce urmează să facă. Timp de o zi şi jumătate, aproape. BEC nu mai are purtător de cuvânt? AEP? Poliţia? Procuratura? Suntem pe cont propriu, cetăţeni şi câţiva jurnalişti verificăm informaţii fragmentare primite de la partide şi dăm in bobi”, scrie pe Facebook directorul ExpertForum, Sorin Ioniţă.

El întreabă dacă este adevărat că au dispărut doi preşedinţi de secţie de vot.

„Nu pot fi găsiţi să semneze ce-i de semnat, la două zile după vot? O să căutăm să aflăm cine sunt membrii BEC 1 şi preşedinţii celor 10 secţii cu problema, nume şi prenume. Vor trebui intervievaţi”, conchide Ioniţă.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a cerut renumărarea voturilor şi susţine că a câştigat un nou mandat: „Am în plus 200 de voturi faţă de Clotilde Armand”.

La rândul său, Clotilde Armand a chemat poliţia la Biroul Electoral din Sectorul 1, acuzând o tentativă de fraudă electorală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/7542611-mediafax-foto-dan-horia-tautan.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/7542611-mediafax-foto-dan-horia-tautan-300x300.jpgrootstireaUncategorised
„Ce-i complet inacceptabil este că nici o autoritate publică să nu spună nimic oficial despre situaţia de la Sectorul 1: care-i treaba, în ce stadiu sunt lucrurile, ce urmează să facă. Timp de o zi şi...