La Craiova, la cele patru secţii de votare amenajate în incinta Şcolii Gimnaziale Nicole Bălcescu, primii alegători au venit cu câteva minute înainte de a se da startul procesului electoral. La secţia 160, primul alegător care a trecut pragul secţiei a avut şi primele incidente.

 

Dumitru are 78 de ani şi a trecut pragul secţiei de votare la ora 7:00. Obişnuit cu alte reguli, Dumitru s-a lovit acum de restricţiile impuse de COVID-19.

 

 

Preşedinte secţie : Rămâneţi acolo, vă rog!

Dumitru – alegător: ( ridică mâinile în sus şi face un pas în spate) Aoleu!

Preşedinte secţie: Desfaceţi cartea de identitate!

 

La ieşire din cabina de vot, Dumitru a întâmpinat alte probleme. Acesta a încercat să introducă în urnă buletinul de vot, dar nu intra. ”La primar nu vrea să intre. E gaura prea mică. Uite, nu e bună!”, spune alegătorul.

 

Smarţii din Craiova aşteaptă de la viitorul primar să digitalizeze oraşul, cât mai multe dintre serviciile primăriei să fie informatizate şi să scadă nivelul taxelor şi impozitelor pentru companii astfel încât  în Craiova să vină cât mai mulţi investitori.    

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/vot-1.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/vot-1-300x300.pngrootstireaUncategorised
  La Craiova, la cele patru secţii de votare amenajate în incinta Şcolii Gimnaziale Nicole Bălcescu, primii alegători au venit cu câteva minute înainte de a se da startul procesului electoral. La ...