Au rămas mai puţin de 24 de ore până la deschiderea urnelor. Aşa că pregătirile pentru alegerile locale sunt aproape de final. Secţiile de votare arată exact la fel ca anii trecuţi, doar că regulile pe care tu trebuie să le respecţi sunt altele.  Până la reguli, însă îţi arătăm ce vei găsi într-o secţie de votare.

Amenajarea secţiilor intră în atribuţiile autorităţilor locale, aşa că, la Iaşi, cei de la Servicii Publice au montat cabinele şi urnele încă de ieri. 

 

Responsabilii cu montarea lor nu sunt scutiţi de probleme: ”Astea-s cabinele, nu?  Da, da,da. Dă cu pumnul într-o latură de cabină să o aseze”.

 

În fiecare secţie de votare sunt cinci cabine. Cinci este şi numărul maxim de votanţi ce pot fi în acelaşi timp într-o secţie. Au fost aduse şi câte patru urne fixe, pentru cele patru rânduri de buletine şi câte o urnă mobilă. 

 

”Fişet pentru depozitarea buletinelor de vot de când intră comisia şi până când se predau. Şi pe astea le-aţi adus acum? Nu, astea sunt date de şcoală”, discută între ei cei care au grijă de asigurarea tuturor condiţiilor pentru vot.

 

Pe lângă urne şi cabine au mai fost aduse şi produse de dezinfecţie pentru ziua votului.  

 

S-a asigurat şi dezinfectantul: ”Înăuntru ce e? Dezinfectant pentru mâini, serveţele, mască, vizieră, alcool sanitar, mănuşi de protecţie”

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/7523204-mediafax-foto-alexandru-dobre-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/7523204-mediafax-foto-alexandru-dobre-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
  Au rămas mai puţin de 24 de ore până la deschiderea urnelor. Aşa că pregătirile pentru alegerile locale sunt aproape de final. Secţiile de votare arată exact la fel ca anii trecuţi, doar...