Ştii deja că mâine vei vota după reguli noi. Trebuie să porţi mască, să îţi scanezi singur actul de identitate şi să îţi aplici autocolantul cu “votat”, pe cartea de identitate. Sunt însă multe alte reguli, pe care ţi le arăt, pas cu pas.

La intrarea în clădire, cineva din personalul tehnic îţi va verifica temperatura iar tu trebuie să îţi dezinfectezi mainile. Bineînţeles că trebui să porţi mască, iar dacă nu ai, vrei primi una, chiar aici, la intrare.

În momentul în care intri în secţia de votare îţi aşezi singur buletinul în terminalul informatic. Apoi, îţi dai masca jos, preţ de câteva secunde, că să fii identificat de operatorul de calculator. După ce votezi, tot singur îţi lipeşti autocolantul cu VOTAT, pe cartea de identitate. Apoi, poţi să pleci, dar nu înainte de a-ţi dezinfecta încă o dată, mâinile. Pe toată perioada în care stai în secţie, trebuie să păstrezi distanţa de minimum un metru faţă de alţi alegători dar şi faţă de membrii secţiei de votare.

În cazul în care tuşeşti, sau ai temperatura mai mare  de 37,3 grade Celsius, vei vota cu prioritate. Însă, vei folosi cabina de vot cea mai apropiată de ieşire. Dacă ai simptome severe, vei fi izolat într-o încăpere separată. Un membru al secţiei va suna la 112 iar tu vei fi preluat de un echipaj medical.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/vot.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/vot-300x300.pngrootstireaUncategorised
Ştii deja că mâine vei vota după reguli noi. Trebuie să porţi mască, să îţi scanezi singur actul de identitate şi să îţi aplici autocolantul cu “votat”, pe cartea de identitate. Sunt însă multe alte reguli,...