Pe timp de pandemie, golful s-a mutat în indoor. În loc să joci pe un teren de golf, joci într-un simulator. Costurile nu sunt, însă, mici. Ca să îţi cumperi propriul set de crose va trebui să scoţi din buzunar minim câteva sute de euro.

„Golful indoor este preferat atunci când vremea nu este favorabilă şi nu se poate juca afară, spre exemplu pe timpul iernii, dar şi în condiţiile actuale, de pandemie, având în vedere că terenurile au fost închise, a fost mai uşor să vină în indoor”, povesteşte Alex Vlăduţi, jucător şi antrenor de golf.

„Costurile lunare încep de la 70 de euro pe lună, iar şedinţele sunt între 100 şi 250 de lei”, spune Alexandru Voicu, fondator GolfRoom.

„Preţurile pornesc de undeva de la 300 de euro pentru un set de bază şi ajung la 3000 de euro dacă vorbim de seturi complete şi făcute custom”, explică şi şi Alex Vlăduţi.

Majoritatea celor care aleg să practice golful ca hobby vin din medii elitiste, dar în simulator este loc pentru toată lumea. Poţi să te relaxezi şi poţi să îşi faci noi prieteni, iar dacă vrei să faci şi performanţă în golf va trebui să ieşi şi în outdoor.

„În general, antreprenori sau senior manageri de la companii multinaţionale, dar bineînţeles că demografia este diversă. Cel mai important beneficiu al golfului este relaxarea, dar de egală importanţă este şi componenta de networking, este o comunitate de 150-200 de jucători în Bucureşti care se cunosc foarte bine”, spune Alexandru Voicu.

„Fiecare jucător de golf din PGA are un simulator de golf acasă, de la diferite branduri. Este nevoie nevoie atât de golf indoor cât şi de golf outdoor pentru atingerea capacităţii maxime”, adaugă el.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/golf.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/golf-300x300.pngrootstireaUncategorised
Pe timp de pandemie, golful s-a mutat în indoor. În loc să joci pe un teren de golf, joci într-un simulator. Costurile nu sunt, însă, mici. Ca să îţi cumperi propriul set de crose va trebui să ...