Horace Dediu este un analist româno-american axat pe telefonie mobilă şi, îndeosebi, pe compania Apple.  Acesta a inventat un nou termen, acela de micromobilitate, care acum este folosit în întreaga lume.

Termenul se referă la  se referă la categoria de transport cu vehicule mici, uşoare, folosite de obicei cu viteze mai mici de 25 km/oră şi conduse de utilizatori – printre acestea se numără bicicletele – electrice sau nu, scuterele electrice, trotinetele etc.

Dediu este cunoscut pentru analizele lui referitoare la strategia de business a Apple şi pentru predicţiile referitoare la evoluţia companiei. Acesta este născut în România, în Dumbrăveni, România şi a studiat în Massachusetts după ce părinţii săi au emigrat în Statele Unite.

Dediu a absolvit ingineria computerelor la Tufts University, iar ulterior, un program MBA în administrarea afacerilor de la Universitatea Harvard. În prezent locuieşte în Helsinki (Finlanda), conform Business Magazine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/spot-construction-0.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/spot-construction-0-300x300.pngrootstireaUncategorised
 Horace Dediu este un analist româno-american axat pe telefonie mobilă şi, îndeosebi, pe compania Apple.  Acesta a inventat un nou termen, acela de micromobilitate, care acum este folosit în întreaga lume. Termenul...