În timpul slujbei de duminică, Papa Francisc a condamnat bârfa, spunând că este mai rea decât noul coronavirus care a creat haos la nivel mondial.

„Bârfa închide inima comunităţii, închide unitatea Bisericii”, a spus el.

„Cel mai mare bârfitor este diavolul, care continuă să spună lucrurile rele ale altora, pentru că este mincinosul care încearcă să dividă Biserica. Vă rog, fraţi şi surori, să facem un efort să nu bârfim. Bârfa este o ciumă mai rea decât Covid”, a continuat el.

Nu este prima dată când suveranul pontif condamnă atât de dur bârfa.

În 2016, a avertizat preoţii şi călugăriţele să nu alimenteze „terorismul bârfelor”, încurajându-i să reziste tentaţiei de a răspândi poveşti în comunitatea lor.

Papa Francisc şi-a reluat, miercuri, audienţele generale în faţa publicului. Aceasta este prima întâlnire cu credincioşii după şase luni de pauză. Întâlnirea nu a fost lipsită de restricţii.

Participanţilor li s-a luat temperatura înainte de a-şi ocupa locul pe scaunele care au fost aranjate cu grijă la distanţă unul de altul. De asemenea, masca a fost obligatorie.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/profimedia-0513663902.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/profimedia-0513663902-300x300.jpgrootstireaUncategorised
În timpul slujbei de duminică, Papa Francisc a condamnat bârfa, spunând că este mai rea decât noul coronavirus care a creat haos la nivel mondial. „Bârfa închide inima comunităţii, închide unitatea Bisericii”, a spus...